Hi, dit ben ik!

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf, is het ook heel fijn om te weten wie de persoon achter de camera is.

Mijn naam is Kimberley Jacobi. Samen met mijn vriend Jeroen en prachtige dochters Fayenne en Anouck woon ik in De Meern, vlakbij Utrecht. Naast mijn werk als fotograaf werk ik parttime als Personal Assistant bij een groot internationaal bedrijf.

Ik ben geboren en heb mijn jeugd doorgebracht in de glooiende heuvels van Zuid-Limburg. Mijn zachte 'G' is na heel wat jaren in de Randstad verdwenen, maar de Limburgse gezelligheid neem ik nog steeds overal mee naartoe.

Mijn passie voor fotografie is ongeveer 15 jaar geleden begonnen, samen met de voorliefde van het maken van bijzondere reizen. Steeds weer stukjes aarde wat ik verwonderd mocht aanschouwen en vastleggen, zoals de capibara's in de Braziliaanse Pantanal of de arme goudzoekers bij de rivieren in Madagascar.

Hier is langzaam mijn carriere als natuurfotograaf begonnen. Sindsdien duik ik vaak de bosjes in om de mooiste natuurfoto's te maken.

Nadat ik met mijn fotografie runner up ben geworden in een internationale talent wedstrijd, ben ik mij verder gaan specialiseren in bedrijfsfotografie.

Mijn passie voor fotografie groeide recent uit tot Fayalux Photography, waarmee ik nu kan doen wat ik het allerliefste doe; inspirerende foto's maken.

Fotografie

Wat centraal staat in mijn foto's zijn spontane en pure emoties. Fotograferen is voor mij een manier om momenten zo vast te leggen dat je een mooi inkijkje krijgt in de mensen en het bedrijf.

Mijn fotografiestijl is verhalend, 'moody' en vol emotie. Van klanten krijg ik vaak te horen dat ik hen precies weet vast te leggen hoe ze echt zijn en dat mijn beelden de sfeer erg goed weergeven.

Na iedere shoot kom ik altijd erg enthousiast thuis, waardoor mijn passie voor fotografie blijft groeien.

Genoeg over mij, graag hoor ik jullie verhaal! Ik kan niet wachten om jullie verhaal te mogen vastleggen. Willen jullie meer weten over mij of over mijn manier van werken? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in het echt!


Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met mij op