Particulieren

Op zoek naar een fotograaf voor jullie huwelijk? Wil je nieuwe portretten laten maken, of zoek je een gezellige fotograaf die jullie privéfeest vastlegd? 

Hieronder staan enkele mogelijkheden. Andere wensen en ideeën zijn altijd bespreekbaar. Ik vind het ontzettend leuk om met je mee te denken, dus neem gerust contact met me op. 

Bruidsfotografie

Yes, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Ongetwijfeld zijn jullie vast al heerlijk aan het wegdromen over jullie grote dag. Een dag vol liefde, geluk, emoties en jullie liefste vrienden en familie. Wat een fijn vooruitzicht!

Tijdens jullie trouwdag zet ik als fotograaf de tijd steeds even stil en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto's.

Ik laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd en zet alle belangrijke momenten en grote en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en alle mensen om jullie heen die belangrijk voor jullie zijn.

Foto's van uw privé momenten

Of je nou op zoek bent naar een fotograaf voor een privéfeest, evenement, foto's van uw huisdier, of mooie familiefoto's wil laten maken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ik vind het ontzettend leuk om met je mee te denken, neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Portretten

Samen bespreken we wat jij wil uitstralen op de portretfoto. Dat kan namelijk heel divers zijn, van bijvoorbeeld dromerig, vrolijk, enthousiast tot betrouwbaar of zakelijk.

Maak je geen zorgen over je houding of blik; ik stel jou op je gemak met vragen, aanwijzingen en kleine opdrachtjes.

Je kan kiezen voor het maken van portretfoto's op jouw eigen locatie, buiten in de natuur, of een stedelijke of industriële locatie.

Ik maak gebruik van natuurlijk licht en daarnaast beschik ik over professionele studiolampen en een achterwand in meerdere kleuren die ik mee naar locatie kan nemen.

Bij buiten portretten let ik op het tijdstip van de dag voor mooi licht. Daarom fotografeer ik bij voorkeur in de ochtend of namiddag/ avond.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met mij op